Or at least some websites load. For me it was Facebook, Youtube and sometimes Google that load.

Problem:

Internet is connected, directly or trough a router. If you run CMD (Start -> Run -> CMD) and ping some address (www.google.com, for example) it will work. If it’s trough a router and you connect with another device, the websites will load. But on a particular computer, the majority of websites you try, on any browser you use, they won’t load!

Some will show this: “The connection was reset“, some this “The connection has timed out“, but in the end the same result.. failing to load!

++ at the problem -> you’re at work!!

Solution:

Before you try this: https://support.mozilla.org/en-US/kb/websites-dont-load-troubleshoot-and-fix-errors or this http://en.kioskea.net/forum/affich-650825-i-have-internet-but-browsers-won-t-work or begin to install different malware removal tools (I’ve tried MalwareBytes and SuperAntiSpyware) and antiviruses (for me it was Avast and BitDefender), or starting kicking your PC, do this:

1. Open TaskManager (CTRL+ALT+DEL)

2. Go to Processes and search for this a*@#ole called NetworkAnalyserService by Hahomedia

Untitled-1

3. If it’s there, read this on instructions on how to remove it, or short story: Start->Control Panel->Programs->Programs and Features->hahomedia (right click) ->uninstall -> CELEBRATE!!!

Untitled-2

Did you solve a headache by reading this and want to say a special thanks?
Here's an idea: ;;)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *